Friday, October 28, 2011

big yesyes.

Great success. Saime vahepeal jälle ühe järgmise mootorratta edukalt põrisema. Praeguse seisuga oleme kokku viiest neljataktilisest elumärgid kätte saanud. Viimane peaks ka liikuma nagu noor kits. Eriti kuna ta on 11 aastat vana aga sõitnud ainult 957 km. Koguaeg on mingi tõrge olnud, aga praegu oleme timminud ma arvan ta täiesti arvestatavaks paugupüssiks. Ükspäev. Pühapäev. Käisime veoautoga lehmadel naaber-stationis järgi. Kokku oli sinna uitama läinud 13 Jimba karilooma. Järjekordne higistama panev, testosterooni taset tõstev, põnevust täis vahva seik. Oled ühes väikeses aedikus 13 veisega, kes vaatavad sulle oma rumalate suurte silmadega otsa ja üritavad mõista mida sa tahad, kuid olgem ausad, lõpuni välja ei saa nad päris hästi kunagi asjadest aru. Või siis teistpidi. Mina ei saa neist aru. Igatahes olid mõned neist relvastatud küünarvarre suuruste sarvedega. Mõnna. Viimasel kahel päeval oleme mööda Jimba’t ringi sõitnud ja erinevaid joogikohti ja tuulikuid timminud. Tegelikult vaid ühte tuulikut aga sellega on tööd olnud mitmeks päevaks. Ülevalt on päris hea vaade aga samas on igas suunas kõik ühtlane ja ühesugune bush. Käisime ujumiskohas ka jälle ja poole teepeal panid meiega samas suunas ajama kängurud. Sellisel maastikul võib valge mees pingutada mis ta tahab, aga kängu on ikka maru kiire eest ära kaduma. Põrkab paremini kui pall mõne kehvema kordinatsiooniga korvpalluri käes. Hai sõi ühte ameeriklast vahepeal natuke. Praegu on 6 nädalaga WA’s olnud juba 3 vahejuhtumit haidega ja kõigil nendel kordadel on inimene ära lõppenud. Tasapisi nad juba käivad jutud, et äkki peaks haitapu keelud maha võtma ja väikestviisi haijahiga tegelema hakkama. Eks ta näha ole, mis saab. Ajeaaa, meelde tuli. Kimasin natuke ükspäev motikaga ringi ka. Jah. Mõnus. Väikesed püssid nad ju  on aga samas võrdlemisi erksad ja noh sellisel maastikul täiesti bravdad. Kiirendavad ka päris uhkelt ja kui ülekaaluga probleeme pole siis on täiesti parajad ma usun.(usu kirikus.) Nüüd tasapisi olen saanud asjad reaalsemalt käima ja jõuab isegi nende vahvate Flash-jooksusussidega jooksmas käia ja lõuatõmbamistala panin ka püsti. Pumpasid saab niietnaa( üks halvimaid sõnu ÕS’is „selmet’i” kõrval) teha ja vahepeal teen ühejalakükke ka. Valusalt keeruline kordinatsiooniharjutus aga mis teha. Kere vajab trenni muidu muutub õrnaks ja hakkab murduma nagu narkomaanidel ja himuritel kimuritel.Ajeah. Vot nii. Paus.



Käisin natuke tiirutamas. Jah, väga mõnna mõnna oli. Kindlasti teen veel palju selle masinaga tiire. Ise algusest peale võtsin juppideks ja panin kokku ka. Skill. :)


 Lammaste pügamise kuuris.

 Teinekord tuleb tuuliku otsas asju ajada. Vaade on hea aga noh.. pole kuskile  väga vaadata. Ei kurda samas.Pärast muidugi nägin välja nagu naturaalne õli.


 Flash jooksusussid ja swimming billabong.
 Mustaaš.
 Arutan eesti asju.

2 comments:

  1. Stiilipunktid ja eriauhind minu poolt vuntsidega noormehele eelpool näidatud piltfotodel. Tekstitrükkimisel pritsib ka huumorit parajalt peale. Sieg heil!
    -sexyboy23-

    ReplyDelete
  2. Stiilipunktid ja eriauhind alandlikult vastu v6etud. J4rgmiseks j44n ootama, et Teie suurimas lahkuses mind ka ryytliks l88te. aiaiaiait4h.

    ReplyDelete