Wednesday, September 25, 2013

Algusaja aktiivsus.

Neljapäeva varahommikul kell 04.30 jõudis minu lend Singapurist Darwini, NT (Northern Territory). Tollis suutsin anda pädevaid vastuseid ning tõenäoliselt just seetõttu küsiti, kas olen siin varem käinud. Noogutasin omapoolset heakskiitu antud küsimuse kohta andes. Kell 05.30 üritasin backpacker'is tuba hankida, kuid viisakalt öeldes soovitati oodata kella 10'ni. Pagas lubati hoidlasse panna ja endal teisele korrusele lamamistoolidele puhkama/ootama minna. Läksin ootama ning samal ajal saatsin sms'i sakslasele, et too ärgates end kohale ajaks. Peale 15 minutit oligi ta kohal ja edasi vaatasime juba natuke linnapeal ringi. Kella 10'st sai aetud telefoni ja panga asjad korda ning käidud ka Paspaley kontoris. Pikk jutt lühidalt - kell 15.30 läbisin alkoholi ja narkootikumide testi ning kirjutasin alla esimesele lepingule, tööle asusin järgmisel hommikul kell 07.30 ja esialgu olen kuuris ja tegelen köite ja muu tarviliku varustusega, kuid samas loodan, et õige pea saadetakse laevale. Riputan mõned pildid ka üles.

Kurikuulus Cane toad ehk Bufo marinus, keda lakkuda ei tasu ja võõrliigina põhjustab kohalikule faunale ohtralt ebamugavustunnet.


Paar eestlast töölt.


Tubli sakslane Christian. Oskab teha rasket tööd ja samas raskelt puhata. Peale aastast pausi ütles, et tal on hea meel lõpuks ometi taaskord intelligentseid vestlusi pidada, mida kohalike ja teiste backpacker'itega on ilmselgelt võimatu teha. Tema sõnad, mitte minu.


Darwini rannikuala.

2 comments: