Tuesday, January 3, 2012

approval pending.

nii nii. missioon on poolepeal ja hakkab tasapisi kulmineeruma. Esimene päev Darwinis käisin Paspaley Pearls'i kontoris kust mulle kohe eriline ankeet anti millesse oma senine elukäik talletada. Tehtud. Sama päev natukene hiljem helistas mulle keegi onu B, kes kutsus mind järgmine päev vestlusele. Käidud. Siis kolmas päev läksin tagasi selleks, et teha test selle kohta kui palju mu organismis on talletunud erinevaid narkootikume ja/või alkoholi jääke. Ei olnud üldse, mis tegelikult ei ole eriti hämmastav, sest vabatahtlikult ma nagu narkootikume pole teinud ja napsu pole ka võtnud. Nii, siis tuli natuke oodata kuni meditsiini keskus lahti tehtakse, sest otseloomulikult on täiesti tavaline, et enamik asutusi on siin 24 dets kuni 2-9 jaanuar kinni. Seoses üleriigiliste pühade ja lebotamisega. Igatahes täna käisin jälle kontoris ja lugesin palju palju literatuuri turvalisuse ja elektritormide ja muu säärase kohta mispeale tuli ka üks test täita. "Perfect Score!" nagu mr.B ytles, mis omakorda tähendab seda, et i still got the blues. (H). Siis täitsin hulga pabereid ära, mis lähevad maksuametile ja politseile ja kes teab kuhu veel ning sain ka homme hommikuks järgmise koha kuhu minna. Kell 10 on meditsiini test, kus kontrollitakse mu füüsilist valmisolekut ja võimekust. üldiselt peaks olema see täiesti võimete kohane ka tavainimesele kellel pole pagasis 16( v6i keegi tegelikult enam ei mäleta mitu) aastat süstemaatilist füüsilist enesearendamist aga seal on mingi koefitsent, mida nad arvutavad pikkuse ja kaalu ja käe rusikasse surumise pealt. Tegelikult ei tohiks see ka mingitmoodi peavalu valmistada aga see selgub juba homme. Niisiis, kui homme peaksin saama meditsiinilisest ka läbi, siis tuleb jälle astuda tuttav tee Paspaley kontorisse ja allkirjastada leping ning tõenäoliselt saab juba neljapäeval tööd alustada ja seejärel võimalikult kiiresti pärlifarmi lennata.öäüõ. Eriti meeldiv oli kuulda, et töö Paspaley's läheb ka teise aasta viisa saamisel arvesse seega peaksin saama löödud mitu kärbest ühe hoobiga aga, et mitte ette rutata, siis ootan ikka homse medtsiinilise testi ära. Ilmast ka rääkida, siis soe on. ükspäev oli suhteline soojus koguni 40,2 kraadi, mille peale oli ilmselgelt tarvis jooksma minna ja saksa piirivalvuri samme harjutada. Hea, et nad pargis tasuta vett annavad kraanidest. Aitas päris palju. Igatahes ma lähen nüüd jõlmarisse, et homseks meditsiiniliseks ikka korralikult ribadeks olla. :)

5 comments:

  1. oot kas pannakse miskit juveeliäri punti kokku ?
    jõuan kah veel paati !?!gnuuuuuuu

    ReplyDelete
  2. jah ikka. aga soomes pidid ka eestlased saama p4ris head juveeli4ri teha. p4rast tulevad ainult s6brad poliisi'st uksetaha.

    ReplyDelete
  3. türi. pärlipüüdja. see on küll mahe.
    ma loodan et see aussie töö ei sarnane sellele soome skeemile :D

    ReplyDelete
  4. Tean päris mitut eesti soost tõutäkku, kes ka omal ajal seal Paspaley Pearls'is tööd vihtusid teha, nõnda et kilomeetripikkune turbotriip järel. Pidavat päris mehist mõõtu ning mitte kõige mitmekesisem töö olema. Olla isegi ohtu, et kord päevas või nii võib hr rutiin läbi astuda. Aga samas hea võimalus raha kogumiseks, sest pärlifarmis olles kulutada väga-väga ei saa, toitlustus+majutus ka kaubaga kaasas.
    Aga eks pajatad juba varsti ise.
    -sexyboy23-

    ReplyDelete
  5. jep jep. ülehomme vist taas väljasõit peitlimeeskonnaga :)

    ReplyDelete