Tuesday, January 24, 2012

Unustasin eelmises postituses veel mainida, et meil on farmi juures üks kroks ka keda me üleliigse lihaga aegajalt toidame. Matsutab mõnusasti seda. Täna hommikul ärkasin üles ja avastasin, et mu vabaajajalatsid on kadunud. Esimese reaktsioonina otsustasin oma alustada kiirmenetlust. Kuna toas neid ei tundunud olevat panin kohe jõlmari poole ajama. Siiski ei kippu ega kõppu. Selleks hetkeks olin suutnud peale hoolikat materjaliga tutvumist tuvastada, et suurim tõenäosus vallasvara asukoht kindlaks määrata ning seeläbi ka menetlus edukalt lõpetada on küsitleda tunnistajaid. Kuna aga võtmetunnistaja magas tuli mul jätkata enda poolt alustatud dressmenetlust (tulevad dressides inimesed uksetaha ja menetlevad su tahkete esemetega ära.. igatahes juhtumisi mul olid dressid seljas)
Niisiis alustasin sündmuspaiga ülevaatamist ning tuvastasin tühja kapi nurgas olevas suures paberkotis asetsevat mingid minu kadunud jalatsite kirjeldusele vastavad esemed. Lahendatud. Kuidas nad sinna said? Ei tea. Kuna aga toakaaslasel backeris on sarnased mustad jalatsid, siis arvan, et eile õhtul hilisel tunnil naastes elukohta alkohoolsete, narkootiliste või psühhotroopsete ainete märkimisväärse mõju all eksis kahtlusalune pidades võõrast vara enda omaks ning käitus toetudes vastavalt tol hetkel teada olnud informatsioonile. Loo moraal... "Toto, I've a feeling we're not in Kansas any more.."


 Hommikul väike ujumine? Sure thing!
motivatsioon.
Läksin raamatukokku aga enne jäin korraks seisma.

Räägivad siin, et täna õhtul võib top end'is troopiline torm kujuneda väikeseks tsükloniks aga midagi väga ekstreemset nagu ka ei lubata. Homme hommikul lähen kontorisse ja siis selgub millal välja lendan. Tõenäoliselt neljapäval ja kuskile mujale farmi. Arvatavasti saab olema kogu elamine ja after hour tegevus nüüd juba laeval. Voot.

No comments:

Post a Comment