Friday, September 19, 2014

Darwin International AP

Kell on 04.34 ja istun keskmise mugavusastmega toolil Darwin'i lennujaamas. Harjumuspäraselt on uni jäänud lennusekelduste tõttu olemata, kuid seda magusam on järgmine öö pea padjale seada. Siit kus ring algas, ta ka lõpeb ja kui mälu ei peta, siis saab mul Austraalias oldud 1 aasta ja kaks tundi. Ehkki päris täpselt enam maandumisaega ei mäleta. Igaljuhul oli see 19. September 2013.

Viimasel õhtul käisin veel Mindl Beach'il päikeseloojanguturul ja nägin piitsameest, kes muusika taustal sõnus country räppi ja mingit sorti elukutselisi akrobaate. Terava suuvärgiga ja puha.

Üldiselt on Darwin ennast praeguseks korraks ammendanud ning seetõttu ongi paras aeg asuda edasisele teekonnale.

Esmasest turvakontrollist läbi minnes võeti mind otseloomulikult oma mägilase/vägilase välimuse puhul rivist välja ja kontrolliti ega mul lõhkeaineid endaga kaasas pole. Sedapuhku polnud. Ja lotovõitudest rääkides oli mu carry-on pagas koos kogu tavaariga täpselt niipalju kui lubatud, 9.0 kg, aga see peaks paari päeva jooksul vähenema kui osadest riideesemetet loobun. Natuke liiga palju asju ikka veel. Hüva. Aeg teele asuda.

2 comments:

  1. Paluks siis igal võimalusel lisada sõnumeid kulgemisest kodu poole. Jääme põnevusega ootama ja peatse kohtumiseni!

    ReplyDelete