Monday, September 12, 2011

ajee.

nagu naksti singapuris nyyd. jah, t4pit4hed on l4inud ja tundub, et tagasi neid niipea ei saa. nukker on see pillimehe elu kui t4pit4hti pole. igatahes helsinki singapur ots oli h4mmastavalt mugav isegi kuigi vahepeal oli selline turbolents nagu s6idaks puidust amortidega bussiga m88da karuselli t4navat. Syya anti parajalt aga koguaeg oli s88giaeg siis kui lennukil olid j4lle rappumisvajadused. Kui kedagi peaks huvitama mis tunne on nii syya siis soovitan minna tivolituuri k6ige pyssimale atraktsioonile ja seal endale kahe k4ega manti sisse ajada nii nagu homset p4eva ka enam ei tuleks :) natuke fun fact'e ka: lendasin 11 000m k6rgusel, distants oli umbes 9300km, lendasime yle venemaa, kasashtani, usbekistani, turkmenistani, afganistaani, pakistani, india, myanmari, tai ja malaisia, kiirus oli 890 km/h ja temperatuur oli 6ues seal yleval 49 kraadi miinust. (celsius). yldiselt ei olnud selle 11h jooksul aega igav hakata sest p4ris pyss meelelahutussysteem oli lennukis kus igayhel on oma ekraan ja saab siis puldi abil valida kas tahad filme vaadata, multasid vaadata(minu lemmik), m4nge m4ngida v6i niisama mingeid saateid vahtida. magada sain ka isegi kuigi eks ta yks selline kitseseljas ratsutamine/magamine oli. nyyd tunnike aega ja hakkab boarding aussi lennule. eetris oli ints.

5 comments:

  1. Mina ei usu. Valskust levitad meil, talumees. Metalllennuk lendab taevas ja seal on televisatsioonid sees ja seal antasse süvva ja multikaid ja telekamänge? Taevamannat müüd maarahvale! Lõpeta luiskamine koheselt!

    (Ja karuselli pealt visati mind ka söömise ja oksendamise ja söömise eest välja)

    ReplyDelete
  2. Mõtle kui õudne kui lennuk oleks alla kukkunud - oleksid sattunud sibulate keskele ja kuidas veel. Ja siis põgened sibula maal ja ennäe - järgmine sibula maa.

    Odamehe vanaisa

    ReplyDelete
  3. Su blogi on populaarsem, kui Pärnu Postimees ja sa pole isegi veel kohale jõudnud.
    Ma loodan, et vähemalt päris multikaid ka sai vaadata lennukis, mitte ei ole need lollakad multikad, sest need on päris jamad.

    Mees35

    ReplyDelete
  4. true story. vaatasin tom ja jerry't ja loony toonse :)

    ReplyDelete
  5. räägi mängudest lähedamalt, tekib endalgi soov austriasse sõita

    ReplyDelete