Thursday, September 15, 2011

sai ju r44gitud


nii. m6ned pildid ka siis yles, kuigi ega mul fotoaparaati pole ja yldsegi pole olnud eriti v6imalust k6rgeklassilisi kultuurseid j44dvustusi teha.. aga igatahes:


Singapuris tehtud. seal oli ilm v4ga v4ga l4mmi.

See on vegemite. DO NOT TRY THIS AT HOME. erakordselt relv toiduaine. V4hemalt teadaolevalt yks maailma suurima b vitamiini sisaldusega kraame.
See on see maja kus me elame. Tegelikult on meil sisehoovis yks teine kahe toaga maja millel on eraldi sissep44sud ja meie oleme yhes nendest hoopis.
 Eins, zwei polizei. Natuke harjumatud puud valge inimese valge silma jaoks.
 See on selle j6e 44res tehtud, mis Perthi l4bib.Swan river. Ylemjooksul ysna kitsas ja m6nus j6gi aga alamjooks meenutab rohkem j4rve kui j6ge.
Hotell Olympia. NOT. Ma proovin l4hiajal paremaid pilte ka natuke teha ja siis uploadida. Yldiselt on keeruline kirjutada kui t4pit4hti pole. Way too many numbers have to be added. no worries.

7 comments:

  1. Vahvad pildid, aga need ei tõesta midagi!

    Mees35

    ReplyDelete
  2. Pean nõustuma Mees35'iga

    Palun pilte ilusatest meestest uut maailma vallutamas ja uut nahavärvi omandamas.

    ReplyDelete
  3. olen sunnitud märkima, et piltidelt on puudu mummuline lonthüljes mõõkhambuline märtsijänes ja ivanovikukkurkana. kas jälle tsensuuri poolt välja lõigatud? vaadake või seda musta sisuga kosmonauditoidutuubi pilti - ei ühtki küülikut. ometi on neid isegi lätis miljoneid.
    pettunud peoneer pavel

    ReplyDelete
  4. Kallis liimar Pavel. V6in Teile julgustavalt kinnitada, et antud toimetuses puudub tsensuuri osakond ning kindlasti saavad peagi ka Teie poolt mainitud kosmoseolendid kajastatud. Teie k6igi s6ber, Liimar Jaak.

    ReplyDelete
  5. Ei saa mainimata jätta, et kolmandal pildil olevas "north lodge" nimelises majas olen isiklikult käinud.
    -sexyboy23-

    ReplyDelete
  6. Kõnnin kõikvõimsa komiteeliikme jälgedes. Awesome.

    ReplyDelete
  7. vegemite on tore asi..noot =D

    ReplyDelete