Monday, September 12, 2011

lennusõit on ajavõit.

jõudsime natuke täiega hästi helsinkisse. konkreetne sõit oli, täpselt nii nagu ma kunagistest rootsi aegadest mäletasin - täkuselt tõuseb lennuk õhku, siis lendad tsut tsut, siis pruudid pakuvad midagi head(täna anti dumle lagrits/komm/asjandust) ja siis vahepeal kaovad nad nagu ahjualused(või ebajalad või sortsid) ära mingi ime läbi. Aga tohohh hullu, tegelikult on see plaanipärane ärakadumine, sest keset merd lennuk täkuselt keerab, siis üks kena tiir helsinkile peale ja naksti maandumine. check-in'is onu rääkis, et kui me tahame kõrvuti istuda, siis aknaall kohti pole.. tutkit, tehniliselt oli iga teine iste akna all. umbes nagu liinibussides. ja imeläbi olime nii täkku täis ja võimekad, et lennutädid ütlesid põhimõtteliselt oma kehakeelega:"poisid näe te olete mõistlikud istuge mõlemad siia akna alla, üks ühele poole ja teine teisele poole ja siis on täiega hästi ja siis me teeme nii et keegi ei tule teie kõrvale istuma teid tülitama ka üldsegi teps mitte" ja nii oligi. vetsuhuvilistele niipalju, et ma ei näinud kas või kus selle väikese lennuki vets oli aga helsinki lennujaamas olen praeguse seisuga näinud umbes nelja erineva koha peal kemmerguid. just in case mainin ära. singapurist äkki saan uuesti kirjutada. over'n'out. bob.

6 comments:

  1. Mul on sinu pihta hea meel, sest Tallinnast Helsinki või vastupidi on parim 10 000 lend üldse, sest on õhkutõus ja maandumine, vahepealset igavat 7h vahtimist pole. loodan sulle ka edaspidi head lendu, tahaks teada ka kas magada suudad.

    ReplyDelete
  2. oli mis oli, aga vähemalt lagritsat anti :)

    ReplyDelete
  3. Olen minagi üks neist vetsuhuvilistest, kuid on kurb, et selle lennuki peal kemmergud peitu olid pandud.

    Mees35

    ReplyDelete
  4. Kindlasti tunneb rahvas huvi ka Singhapurgi haitekk jalaparkimiskohtadega kiirkemmergute vastu. Ära siis unusta meile reisipilte kohalikust vaatamisväärsusest korraldada. (Äkki isegi protsessist?) Senikaua alustame kaugel Maarjamaal kampaaniat peldikupeitmise vastu. teik keer.

    ReplyDelete
  5. Ka mina tahaks Singapuri kakalaid näha.

    ReplyDelete
  6. yritan l4hiajal kyll mingeid pilte yles ammutada, singapuri vets kahjuks pildile ei j44nud aga halli taevast ja quantase lennukit saab kyll n4ha ehk. ja quantase lennuki(mingi airbus 330 v6i 340 mudel) oli tuugalt vetse t4is trukitud.

    ReplyDelete