Tuesday, September 13, 2011

unine.

t4na sai parajalt ringi j4nnatud. eile muidugi lennujaamas ei suutnud magada, sest valge inimese aeg ei olnudki yldse v4ga palju, missest et kohapeal oli kellaosuti mitu tundi yle kesk88. nii, k4isime ringi eluaset otsimas aga igalpool oli vanjadel k4rss k4rnas v6i muud t6ved kallal nii, et l6puks t4iesti muuseas avastasime yhe m6nusa 88bimiskoha kus saime vannitoa ka veel oma tuppa nii, et peaaegu k6ik jutud ja tuled ja viled on olemas. praegu on kell siin kohe kohe 3 saamas. p4rastl6unal, aga kuna ma pole paar 88d nagu maganud v6i nii, siis ma t6mban unemaale 4ra ja lepin sellega, et t4na ei peagi kuigi asjalik olema. ahjaa ilm on muidugi t4kune. kuigi 88poole on jahedam ja tiba niiskem siis praegu p4eval on vahelduv pilvisus aga soe.. oi oi nii soe.. ja kui p4ike pilve tagant v4lja tuleb on asi ikka eriti soe. esialgse plaani j4rgi oleme praegu n4dal perthis aga edasi veel ei tea.

5 comments:

  1. Issand, kui vahva lugemine.
    tervitab vanaema Pärnust :)

    ReplyDelete
  2. Kui huvitab, siis võin ju Eestlaste kontakte Perthis ja Stanthorpest(üks sõbranna töötab seal juba teist aastat farmis)jagada. Äkki saate nende kaudu tööotsa ja kodu :)

    ReplyDelete
  3. Australian Police Test

    An Australian man is seeking to join the Police force

    The Sergeant doing the interview says: "Your qualifications all look good, but there is an attitude suitability test that you must take before you can be accepted."

    Then, sliding a pistol across the desk, he says:

    "Take this pistol and go out and shoot six illegal immigrants, six drug dealers, six Muslim extremists, and a rabbit. "

    "Why the rabbit?"

    "Great attitude," says the Sergeant. "When can you start?"

    7/7

    Mees35

    ReplyDelete
  4. Tere Janno,
    ole tubli seal kängurumaal, ja tule varsti tagasi;)

    Janno:D

    ReplyDelete
  5. aitab küll sulle, tule koju ära!

    ReplyDelete