Thursday, September 22, 2011

vaat kus lops.


Niisiis. Paar pilti ka, kuigi eks ma usun, et paremad pildid jäävad veel tuleviku, kui ma liigun soojematesse ja haruldasema loodusega kohtadesse.



Raamatukogu lähedal on selline koht kus tiksuda. Tegelikult on Perth üldse väga roheline linn ja isegi keskuse osas on palju rohelust.


 Second that. Erakordselt mõnus on see, et väikestviisi narkopulga kimujad peavad selleks, et oma vaevas elukest natukene veel hirmsamaks teha ja tossusees elada, letialt oma torukest lunima ja lettidel seda ei eksponeerita. Big Yes Yes!
Teadsin, et Oda ei käi Läti väkeses vabas kuningriigis tööl. Vähemalt omalajal ei käinud.

Tsau, tsau Beaufort St. 

4 comments:

  1. Seda pooldan isegi, et rõvedadeneserahuldustokid kaoksid kultuurse inimese radadelt jäädavalt, sest juba praegu saab seda inetut egotsentrilist tegevust pigem arengumaadele omaseks tunnuseks pidada ja näiteks Euroopa Liidu liikmesriigi kodanikele täiesti sobimatuks.

    Mees35

    ReplyDelete
  2. jälle üits fake pildirida. ei näe inimene kuskil ei pihkast liimikut, timpnarmikut ega isegi narmasnutti. raudselt tsenseeritud ja piltidelt väljalõigatud. ühel pildil isegi nimi peal, kes sealt murukera välja juuris.
    kurvalt pioneer pavel

    ReplyDelete
  3. see oda on see karvane....jaaaaahhhhh (kandimaa)

    ReplyDelete
  4. oda on see kahtlane lokkidega suvel huckelberry finn'i elustiili pärnu jõel harrastav mõtteinimene ja luuletustekirjutaja. jaaaahhhhh. kant.

    ReplyDelete